Gästlägenhet

Lägenheten städas av föreningens städfirma 1 ggr/månad, och av resp. hyresgäst efter varje hyrestillfälle. Avbokningar innebär merarbete för styrelsen, och krediteringen är 350 kr

Föreningen håller en liten etta som gästlägenhet. Den ligger på entréplan i Kvarngränd 10. Lägenheten kan bokas av medlemmarna.
I vår gästlägenhet finns en dubbelsäng och en bäddsoffa för två personer.
Täcken och kuddar för dessa bäddar finns också.

Lägenheten bokas från kl 12 och ett dygn framåt och kostar 400 kr per dygn. Observera att nyckeln får hämtas ut efter kl 12 på bokningsdagen. Du kan ha bokningar samtidigt vid 2 tillfällen om vardera 4 dygn.

Vid första tillfället lägenheten eller lokalen bokas skicka gärna ett separat mail i god tid till info@nyakvarnen1.se för att få er kod som behövs för att ha åtkomst till nyckelskåpet. Om ingen kod kommer så kontakta oss i god tid.

OBS! Denna kod är personlig och används även nästa gång ni hyr. Tappas koden bort så kommer ni debiteras 100kr för en ny kod.

Avbokning:

Skicka ett meddelande till: info@nyakvarnen1.se

Avgift för avbokning:
Vid avbokning är avgiften 50kr/dag. Ni får alltså tillbaka 350kr per bokad dag. Detta gäller lägenhet såväl som lokal. Har ni bokat båda i 2 dagar blir det alltså 200kr i avbokningsavgift (50kr*2*2).
Vid avbokning mindre än 7 dagar innan är avgiften 100kr/dag. Ni får alltså tillbaka 300kr per bokad dag.

Detta för att vi har kostnader förenat med återbetalning och administration. Dessutom vill vi inte att ni bokar upp i onödan vilket omöjliggör för andra intresserade.

Lakan, handdukar etc. ingår inte.
Matlagning är ej tillåten, endast värmning i mikro och vattenkokare.
Rökning och djur är inte tillåtna. Rökning är inte heller tillåten i hissar, inne i och
omedelbart utanför entréer eller andra gemensamma utrymmen. Tänk på att rök
sugs in i ventilationstrummor vid entréerna.
Barnvagnar och andra skrymmande föremål får inte placeras på våningsplan i
trapphusen då de kan försvåra vid brand och olyckor. Plats för barnvagnar finns i
rum intill entréerna dit de boende har nyckel.

Vid slarvig städning debiteras 1000 kr som kommer faktureras av styrelsen. När man hyr så måste man själv göra en städinspektion och anmäla eventuella brister till info@nyakvarnen1.se

Storstädning av gästlägenheten sker en gång/månad.