Lokal

Lokalen städas av föreningens städfirma 1 ggr/månad, och av resp. hyresgäst efter varje hyrestillfälle. Avbokningar innebär merarbete för styrelsen, och krediteringen är 350 kr

Föreningen har en lokal som kan bokas av medlemmarna. Den ligger på entréplan i Kvarngränd 10. Lokalen har ett litet kök och toalett.Det finns fyra bord som kan placeras som långbord.Antalet stolar är 24 st. Porslin, glas och bestick för 12 personer finns också. En sittsoffa samt en bäddsoffa (2 personer).

Lokalen bokas från kl 12 och ett dygn framåt och kostar 400 kr per dygn. Observera att nyckeln får hämtas ut efter kl 12 på bokningsdagen. Du kan ha bokningar samtidigt vid 2 tillfällen om vardera 4 dygn.

Vid första tillfället lägenhet eller lokal bokas skicka gärna ett separat mail i god tid till info@nyakvarnen1.se för att få er kod som behövs för att ha åtkomst till nyckelskåpet. Om ingen kod kommer så kontakta oss i god tid.

OBS! Denna kod är personlig och används även nästa gång ni hyr. Tappas koden bort så kommer ni debiteras 100 kr för en ny kod.

Avgift för avbokning:
Vid avbokning  är avgiften 50kr/dag. Ni får alltså tillbaka 350kr per bokad dag. Detta gäller lägenhet såväl som lokal. Har ni bokat båda i 2 dagar blir det alltså 200kr i avbokningsavgift (50kr*2*2).
Vid avbokning mindre än 7 dagar innan är avgiften 100kr/dag. Ni får alltså tillbaka 300kr per bokad dag.

Detta för att vi har kostnader förenat med återbetalning och administration. Dessutom vill vi inte att ni bokar upp i onödan vilket omöjliggör för andra intresserade.